Voor kinderen en (jong)volwassenen

UNICORN COACHING & TRAINING

Mijn naam is Gillian Knights en ben van oorsprong Engelse. Door verhuizing naar Nederland ben ik nadien tweetalig opgevoed.

 

Sinds 2007 ben ik me steeds meer gaan specialiseren in het geven van bijlessen Engels / Nederlands; huiswerkbegeleiding/ planning/leren-leren en het coachen.

Veelal aan dyslectische leerlingen van jong tot oud.

 

Doordat ik een gediplomeerd kindercoach ben en al jaren huiswerkbegeleiding en bijlessen geef, heb ik voor mezelf de ideale balans gevonden om leerlingen zo goed mogelijk te kunnen begeleiden.

 

Goede begeleiding bestaat niet alleen uit kennis, maar ook uit hoe je als coach desbetreffend probleem aanpakt, overzichtelijk en handelbaar maakt.

 

 

 

Voorgeschiedenis

Van jongs af aan heb ik altijd veel interesse gehad in het gedrag en de psychologische aspecten van de mens. Dit is een onderdeel van wie ik ben dus toen ik op 17 jarige leeftijd in Engeland een studie volgde heb ik mij verdiept in "Mental Training". Door omstandigheden heeft mijn leven een andere wending genomen, waardoor ik in het Toerisme terecht ben gekomen. Over het algemeen heb ik daar met veel plezier gewerkt en veel geleerd. Maar, zoals het vaak gaat als je een diep gewortelde interesse hebt, kon ik mij maar moeilijk losmaken van de psychologische kant van de mens. Een verdere beroepsstudie hierin volgen was onmogelijk in die tijd, waardoor ik besloot zoveel mogelijke opleidingen te volgen die hiermee te maken hadden.

 

In de afgelopen dertig jaar heb ik mij middels cursussen en korte opleidingen verder ontwikkeld in: toegepaste psychologie kinderpsychologie, counseling en kindercoaching.

 

Ook te volgen via